ANA HOSPITALITY GROUP
REZERVARE CAMERA

REZERVARE CAMERA

Pentru validarea rezervarii avem nevoie de un numar de telefon valid.

Cererea dumneavoastra a fost trimisa.
Va vom contacta in cel mai scurt timp.

Alege data sosirii si data plecarii

Inchide

Localizare hotel

REZERVA MASA

Pentru validarea rezervarii avem nevoie de un numar de telefon valid.

Distante fata de principalele obiective


- 800 m faţă de centrul orasului
- 200 m fata de Parcul Subarini
- 5 km faţă de Muzeul Traditional Astra
- 3 km faţă de Promanda Mall
- 7 km faţă de aeroport

Cum ajungi la hotelul Golden Tulip Ana Tower Sibiu?


Căi de acces rutier


Sibiul este conectat direct atât la reţeaua europeană de cale ferată cât şi la reţeaua de şosele internaţionale care leagă Europa de est cu cea de vest. Prin Sibiu trec drumurile europene E 68 (Arad - Sibiu - Braşov) şi E 81 (Cluj - Sibiu - Piteşti - Bucureşti). În ultimii ani s-au făcut progrese însemnate spre realizarea sau modernizarea unor şosele naţionale care să facă o mai bună legătură între Sibiu şi restul ţării.

Coordonate GPS:
Latitudine N:45.786866; Longitudine E:24.147327Din ce directie vii?

Medias Sighisoara

Intrati pe A1 centura ocolitoare a Sibiului pe directia Sebes - Arad, la iesire de pe centura Ocolitoare virati stânga iar la urmatorul sens giratoriu faceti stanga, inaintaţi pe Sos. Alba Iulia până la intersecţia cu Calea Dumbrăvii, la sensul giratoriu faceti prima iesire la dreapta intrând pe Calea Dumbrăvii, viraţi dreapta încadrându-vă pe str. Lomonosov în cca. 100 de metri, perpendicular pe direcţia de mers veţi găsi hotelul.

Brasov Bucuresti Pitesti Valcea

Înaintaţi pe Str. G-ral Vasile Milea până la intersecţia cu Calea Dumbrăvii, la sensul giratoriu faceti a 3 a iesire la dreapta intrând pe Calea Dumbrăvii, viraţi dreapta încadrându-vă pe str. Lomonosov în cca. 100 de metri, perpendicular pe direcţia de mers veţi găsi hotelul.

Arad Deva Alba Iulia

Înaintaţi pe Sos. Alba Iulia până la intersecţia cu Calea Dumbrăvii, la sensul giratoriu faceti prima iesire la dreapta intrând pe Calea Dumbrăvii, viraţi dreapta încadrându-vă pe str. Lomonosov în cca. 100 de metri, perpendicular pe direcţia de mers veţi găsi hotelul.

Acces cu avionul

Avionul este un mod convenabil de a ajunge la Sibiu dacă veniţi din afara României, datorită faptului că Sibiul este conectat direct printr-un aeroport internaţional cu multe oraşe europene, în special din Germania şi Italia. Carpatair, Lufthansa, Austrian Airlines, TAROM şi Blue Air sunt principalele linii aeriene care deservesc Aeroportul Internaţional Sibiu, orarul orientativ al zborurilor putând fi consultat pe pagina de internet a aeroportului. Hotel Golden Tulip Ana Tower Sibiu se găseşte la o distanţă de 10 minute cu autoturismul faţă de Aeroportul Internaţional Sibiu.

Acces feroviar

Sibiul este conectat cu principalele oraşe ale ţării printr-un număr destul de important de curse feroviare. Puteţi consulta un orar orientativ al sosirilor şi plecărilor trenurilor din staţia CFR Sibiu, pe pagina de turism a oraşului. În ceea ce priveşte cursele internaţionale, din Sibiu exista legături feroviare directe cu Budapesta ,Viena, Bucureşti şi Sofia. Hotel Golden Tulip Ana Tower Sibiu se găseşte la o distanţă de 6 minute cu autoturismul faţă de gara feroviară a oraşului.

  Review-uri  

M-am simtit minunat! Va multumesc mult.
M-am simtit minunat 23.03.2013 Vezi review-ul scanat » Vezi toate review-urile »

  Newsletter  

Abonează-te la acest newsletter pentru a primi ultimele noutăţi şi oferte.